Dondertman bestaat 10 jaar - Radio 350

Dondertman bestaat 10 jaar

Geplaatst op: 20-03-2009 |

Begin april is het tien jaar geleden dat Kinderboerderij Dondertman officieel geopend werd voor publiek. In die jaren is Dondertman uitgegroeid tot één van de grootste dagrecreatieve voorzieningen in de gemeente Rijssen-Holten.

Het officiële gedeelte van het jubileum wordt vrijdagmiddag 3 april gevierd. In de grote feesttent tegenover het terrein is er tussen 15.00 en 17.30 uur receptie. Naast genodigden kunnen ook overige belangstellenden bestuur en medewerkers onder het genot van een hapje en een drankje gelukwensen met de 10e verjaardag. Een vrije gift is welkom, deze wordt besteed aan de aanschaf van een nieuw speeltoestel. Vanwege de feestelijkheden is de kinderboerderij die dag gesloten.

Zaterdag 4 april is het de beurt aan de kinderen. Voor hen wordt het jubileum opgeluisterd met een spetterende (gratis) kindervoorstelling door theatermaker Dolf Moed getiteld ‘Naar Zee’. Ook is er een antieke carrousel, krijgen alle kinderen een gratis ballon en kunnen ze zich tegen een bescheiden vergoeding laten schminken.

Tenslotte is er een kleurwedstrijd met leuke prijzen. Individuele entree wordt die middag niet gevraagd, de arrangementsprijzen blijven wel van toepassing. Zaterdag is de kinderboerderij normaal geopend tussen 13.00 en 17.00 uur.


Ga terug...