Aangehouden na bedreiging - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Aangehouden na bedreiging

Geplaatst op: 24-03-2009 |

Maandagmiddag 23 maart werd om ongeveer 17.00 uur gemeld dat bewoners van een woning aan de Holsterstraatweg in Rijssen door een man telefonisch met de dood werden bedreigd. Ook toen politiemensen in de woning aanwezig waren gingen deze bedreigingen door.

De bedreiger wilde geld van de bewoners. De 47-jarige hoofdbewoner heeft aangifte gedaan waarop besloten werd om de bedreiger, een 45-jarige man uit Enter, aan te houden.

Bij de woning van de man in Enter werden ook de politiemensen bedreigd met de dood. De man gooide vanaf de bovenverdieping een aantal voorwerpen, waaronder een scherpe kantensteker, in de richting van de politiemensen. De politiemensen konden maar ternauwernood ontwijken.

De man wilde niet naar beneden komen waarop werd besloten een politiehond in te zetten. De man werd in zijn been gebeten waarna hij overmeesterd kon worden. Hij is aangehouden en in eerste instantie voor behandeling van de beetwonden overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo. Ook in het ziekenhuis gingen de bedreigingen ten opzichte van de politiemensen door.

Na behandeling is hij overgebracht naar het bureau waar hij in de loop van de avond voor nader onderzoek in verzekering is gesteld en opgesloten.


Ga terug...