Transformed meeting over angst en crisis - Radio 350

Transformed meeting over angst en crisis

Geplaatst op: 29-03-2009 |

Rijssen – Op zondag 5 april houdt Stichting Transformed een meeting, met als thema: “Angst- hoe overleef je een crisis”.

De maatschappij om ons heen is in rep en roer door de economische en financiële crisis. Misschien maakt dit je wel bang. Maar er kunnen ook andere angsten een rol spelen in je leven. Hoe ga je hiermee om? Kun je ze overwinnen? Jan Pool, de spreker van deze avond gaat hier op in.

Pool is een dynamische spreker uit Haarlem en geen onbekende van Transformed. Eerder sprak hij al op het Big Event van 2008 en heeft ook op twee conferenties van Transformed gesproken. Zijn humor maar ook zijn krachtige en persoonlijke spreekstijl spreekt velen aan.

Natuurlijk is ook deze meeting de Transformed band weer van de partij om te leiden in lofprijs en aanbidding. Verder zullen er filmpjes zijn en andere multimedia. Natuurlijk is er aan het einde van de avond weer een knallende afterpraise en is er ruimte voor ontmoeting en persoonlijk gebed

Transformed wordt georganiseerd voor jongeren, door jongeren. De meeting wordt gehouden in de theaterzaal van het Parkgebouw, aan de Oosterhofweg 49 in Rijssen. De aanvang zondag is 19.20 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur. Leeftijd is 16+. Voor vragen: info@transformed.nl of 0546-570006.


Ga terug...