Uitgebreide verkeerscontrole in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Uitgebreide verkeerscontrole in Rijssen

Geplaatst op: 30-03-2009 |

Zaterdag de 28e maart jl. werd op een tweetal locaties een uitgebreide verkeerscontrole gehouden door de politie in samenwerking met de douane.

Zaterdagmorgen werd er gecontroleerd op de Nijverheidsstraat in Rijssen en zaterdagmiddag op de Tonnendijk in Vroomshoop. De controles hadden bij de politie als hoofddoel het controleren van voornamelijk aanhangers en bij de douane het onterechte gebruik van rode diesel.

In totaal zijn door de politie 48 processen verbaal opgemaakt.
O.a. geen goede losbreekinrichting dan wel hulpkoppeling van aanhangers, afvallende lading of het vervoer van personen op een aanhanger, evenals het rijden terwijl de bestuurder geen deel E op zijn B rijbewijs had werd geconstateerd. Ook werden een aantal personen bekeurd voor het niet dragen van de gordel, het niet verzekerd zijn van het voertuig of geen APK.

Door de douane werden in ieder geval een tweetal bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die rode diesel gebruikten terwijl dit voor hun voertuig niet mocht. Bij een aantal voertuigen moet hierna nog nader onderzoek worden gedaan.
Ook werd door de douane een naheffing gedaan aan een drietal automobilisten in verband met het niet betalen van de motorrijtuigbelasting.


Ga terug...