Lawaaimakers aangehouden in Rijssen - Radio 350

Lawaaimakers aangehouden in Rijssen

Geplaatst op: 27-04-2009 |

Bij Politie Twente kwam op zondag 26 april 2009 omstreeks 22.43 uur melding binnen van geluidsoverlast in een woning aan de Erve Wolters in Rijssen.

Omstreeks 23.15 uur werd deze overlast duidelijk waargenomen door de gealarmeerde agenten. Zij hebben de betreffende bewoners verzocht om het geluid te dempen en de overlast te verminderen.
Tevens kregen de bewoners de waarschuwing dat bij herhaling maatregelen werden getroffen door de politie. De aanwezige agenten zagen dat de bewoners behoorlijk onder invloed van alcohol verkeerden.

Bij de politie kwam een kwartier later wederom een melding van overlast binnen. Op maandag 27 april 2009 omstreeks 00.35 uur hoorde politieagenten hoe de 32-jarige vrouw schreeuwend, buiten de woning, overlast veroorzaakte. Zij werd daarom aangehouden voor het verstoren van de nachtrust. De vrouw verzette zich bij haar aanhouding.

Een 35-jarige man wilde beletten dat de vrouw werd aangehouden. Hij werd ook aangehouden. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau en opgesloten.


Ga terug...