skimapparatuur aangetroffen in Enter en Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Flierefluiter
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

skimapparatuur aangetroffen in Enter en Rijssen

Geplaatst op: 19-05-2009 |

Bij zowel een bank in Enter als op het NS station in Rijssen is de afgelopen dagen skimapparatuur in pinautomaten aangetroffen. Het is nog niet bekend of er mensen de dupe zijn geworden van deze apparatuur.

Nadat op zaterdag 9 mei bij een bank in Vroomshoop werd ontdekt dat in de pinautomaat skimapparatuur was geplaatst, werd dit de afgelopen dagen eveneens ontdekt in Enter en Rijssen.

In de nacht van vrijdag de 15e op zaterdag de 16e mei, werd ontdekt dat een pinautomaat van een bank aan het Dorsplein in Enter was gemanipuleerd. Maandagmorgen de 18e werd hetzelfde geconstateerd bij de kaartjesautomaat op het NS station in Rijssen. In beide gevallen is de skimapparatuur verwijderd en voor onderzoek door de politie meegenomen. De zaak wordt verder onderzocht.

Het is op dit moment nog niet bekend of er mensen zijn die hierdoor gedupeerd zijn geraakt. Wanneer dit wel het geval is wordt verzocht om het te melden en aangifte te doen.

Opnieuw toont dit aan dat men bij het pinnen van geld of kopen van een treinkaartje voorzichtig moet zijn. Er wordt dan ook aangeraden om het intoetsen van de pincode altijd met de hand af te schermen zodat het achteraf moeilijker wordt om via de geplaatste skimapparatuur de code te lezen.


Ga terug...