Milieuvergunning voor nieuw bedrijven? - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Milieuvergunning voor nieuw bedrijven?

Geplaatst op: 04-06-2009 |

Jaarlijks wordt het bedrijventerrein gecontroleerd op de vestiging van nieuwe bedrijven, die zonder milieuvergunning of -melding in werking zijn. Dit jaar zijn 15 bedrijven gesommeerd een milieuvergunning aan te vragen of milieumelding in te dienen. Het betreft met name bedrijven die zich hebben gevestigd in bestaande bedrijfspanden. Nieuwe bedrijven wordt gevraagd goed te informeren naar de vereiste milieuvergunning of -melding.

Een dergelijke vergunning is van belang voor de ondernemer zelf, maar ook voor het personeel en de omgeving van het bedrijf. Het is een taak van de gemeenten om te onderzoeken of bedrijven zich aan deze milieuregels houden.

Oproep aan nieuwe bedrijven
De afdeling Milieu roept aspirant ondernemers die een bedrijf willen starten of veranderen op, te kijken op www.rijssen-holten.nl.

De website http://aim.vrom.nl/ geeft informatie of het bedrijf wel of niet meldingsplichtig of vergunningplichtig is. Bij vragen kunnen ondernemers contact opnemen met de gemeente Rijssen-Holten, telefonisch of via ondernemersloket@rijssen-holten.nl. Een persoonlijk bezoek tijdens kantooruren aan de balie in het gemeentehuis Rijssen is uiteraard ook mogelijk.Ga terug...