Wiezo 3 daags zomerevenement in Wierden - Radio 350

Wiezo 3 daags zomerevenement in Wierden

Geplaatst op: 11-06-2009 |

Nog enkele weken en de Wiezo staat voor voor de deur. Het evenement dat zich met recht het grootste meerdaagse evenement van Wierden mag noemen.

Ook dit jaar staan er weer een aantal spraakmakende artiesten op het podium. De openingsavond 2 juli a.s. wordt gevuld met de topband die al jaren populair is in de wijde omgeving "Fragment" Als bekende artiest komt Monique Smit.

Vrijdagavond 3 juli door de Corona's met als artiest Henk Wijngaard. Zaterdagavond staat in het teken van de jaren 80/90 met de Wierdense Big Band "Wiezo Night Live" en als artiesten komen "De Heeren van Oranje" bestaande uit Bert Heerdink (ex. v/d Berg), Peter Groot Kormelink (Jazzpolitie) en Erik Mesie (Toontje Lager)naar Wierden.

Buiten de muziek om is er overdag natuurlijk weer veel te doen in het feestelijke centrum van Wierden Dit jaar kun je als bezoeker iedere dag een wisselend aanbod van goederen op de markt aan treffen. Zo zullen er diverse stands staan in de sector boeken, hobby/creatief, kunst, antiek, boeken, platen en CD’s.

De markten beginnen op donderdag en vrijdag om 14.00 uur en duren tot 21.00 uur. Op zaterdag begint de markt om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Natuurlijk vindt op zaterdagochtend de traditionele kinderrommelmarkt plaats op het van den Bergplein. Een plekje van te voren reserveren voor de kinderrommelmarkt is niet mogelijk; deelname aan de Kinderrommelmarkt is evenals voorgaande jaren gratis (opbouwen vanaf 9.00 uur markttijden van 10.00 tot 15.00 uur

Natuurlijk zijn er weer diverse sportieve evenementen tijdens de Wiezo dit jaar start voorafgaand aan de wiezo de weer in ere herstelde Avondwandel 4 daagse, die plaats van maandag 29 juni tot en met donderdag 2 juli 2009. Wierden zal deze 4 dagen veranderen in een wandelwalhalla.De plaatselijke middenstand zal iedere avond voor een heerlijke verrassing zorgen. Op de vierde en tevens de laatste dag zullen de wandelaars worden binnengehaald door Harmonie Wierden.

Het volledige Wiezo Wierdensezomerfeesten programma treft u aan op www.wiezo.nl daar staat ook informatie over het aanmelden voor de verschillende activiteiten.


Ga terug...