Blind-date in bibliotheken in Rijssen en Holten - Radio 350

Blind-date in bibliotheken in Rijssen en Holten

Geplaatst op: 16-06-2009 |

Van 22 juni t/m 22 augustus kunnen bezoekers van de bibliotheken in Rijssen en Holten zich wagen aan een ‘blind-date’. Vorig jaar heeft een groot aantal lezers zich aan het avontuur gewaagd en was enthousiast.

Deze zomer kunnen bibliotheekbezoekers zich storten op een blind-date, een afspraakje zonder dat ze weten met wie. In bibliotheektermen betekent dat: een tas met materialen lenen zonder dat men precies weet welke materialen dat zijn. Wel kunnen we vast verklappen dat er twee leesboeken, een informatief boek, een tijdschrift en een DVD in de tas zitten. De lener kan zich laten verrassen door de titels. Vorig jaar gingen veel mensen met materiaal naar huis dat ze anders niet zouden kiezen. De meeste mensen is dat heel goed bevallen.
In Rijssen zijn er speciale ‘geselecteerde’ tassen samengesteld. In beide bibliotheken is er een klein aantal tassen speciaal voor heren en een klein aantal grootlettertassen. De blind-date tas mag drie weken mee naar huis in plaats van één ander boek. Er is een beperkt aantal blind-date tassen.

Ga terug...