Eerste hulp bij formulieren - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Eerste hulp bij formulieren

Geplaatst op: 29-06-2009 |

Afgelopen woensdag 24 juni zijn Bordan bedrijfsadviseurs en accountants, Daniëls Huisman Advocaten, Mazars Accountants en belastingadviseurs, Rabobank Rijssen-Enter en de gemeente Rijssen-Holten een samenwerking aangegaan. De samenwerkende partijen willen mensen die problemen hebben met het invullen van formulieren ondersteunen. Om de samenwerking te bekrachtigen hebben de heren Van den Berg (Bordan), Kukolja (Daniëls Huisman), Haase (Mazars), Voortman (Rabobank Rijssen-Enter) en wethouder Ter Keurst het convenant "Eerste Hulp bij Formulieren Rijssen-Holten" ondertekend. Tijdens de bijeenkomst sprak de heer Voortman, de initiatiefnemer, helder uit dat de bedrijven niet meedoen om het commerciële belang, maar om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Wethouder Ter Keurst beaamde dit nog eens en vindt het initiatief en de betrokkenheid van al de partijen lovenswaardig.

Inwoners uit Rijssen-Holten die een formulier ontvangen, bijvoorbeeld van de gemeente of de belastingdienst, en niet weten wat ze moeten doen met het formulier kunnen naar één van de betrokken partijen gaan en hun vraag stellen. De medewerkers proberen te helpen met het invullen van het formulier, of ze helpen door inwoners te verwijzen naar de juiste instelling. De hulp is vrijblijvend en zonder kosten.

Ga terug...