World on Wheels opnieuw in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

World on Wheels opnieuw in Rijssen

Geplaatst op: 15-07-2009 |

De Schaats- en Skeelervereniging Rijssen organiseert op zaterdag 12 september a.s. opnieuw de finale van de World on Wheels Skeelercompetitie van de Skate Bond Nederland. Voor het 3e jaar in successie wordt deze landelijke competitie afgesloten met finalewedstrijden in Rijssen.

Het parcours voor deze wedstrijden is: Markeloseweg-Karel Doormanstraat-Enterstraat-Oranjestraat-Verlengde Oranjestraat. Start en finish is op de kruising Markeloseweg-Schoolstraat-HJ van Opstalstraat. Het parcours wordt deze dag geheel afgesloten voor verkeer van 11.00 tot 18.30 uur.

De World on Wheels competitie omvat 15 wedstrijden door geheel Nederland en wordt georganiseerd voor de volgende categorien:
Heren (landelijke toprijders)
Dames (idem)
Beloften
Masters (veteranen)

Tijdens deze dag organiseert de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen voor eigen (jeugd)leden een Skeeler Sponsortocht om geld in te zamelen voor een goed doel. De organisatie heeft dit jaar gekozen voor de volgende doelen:
Dagactiviteitencentrum Ons Erf
Activiteitencentrum De Molenhoek
Leden van de vereniging zullen op het wedstrijdparcours hun rondes rijden om op die manier geld in te zamelen voor de genoemde doelen.

Ga terug...