Blind-date in bibliotheken in Rijssen en Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Blind-date in bibliotheken in Rijssen en Holten

Geplaatst op: 20-07-2009 |

Tot en met 22 augustus kunnen bezoekers van de bibliotheken in Rijssen en Holten zich wagen aan een blind-date. Vorig jaar heeft een groot aantal lezers zich aan het avontuur gewaagd en was enthousiast.

Deze zomer kunnen bibliotheekbezoekers zich storten op een blind-date, een afspraakje zonder dat ze weten met wie. In bibliotheektermen betekent dat: een tas met materialen lenen zonder dat men precies weet welke materialen dat zijn. Wel kunnen we vast verklappen dat er twee leesboeken, een informatief boek, een tijdschrift en een DVD in de tas zitten. De lener kan zich laten verrassen door de titels. Vorig jaar gingen veel mensen met materiaal naar huis dat ze anders niet zouden kiezen. De meeste mensen is dat heel goed bevallen.
In Rijssen zijn er speciale geselecteerde tassen samengesteld. In beide bibliotheken is er een klein aantal tassen speciaal voor heren en een klein aantal grootlettertassen. De blind-date tas mag drie weken mee naar huis in plaats van één ander boek. Er is een beperkt aantal blind-date tassen.

Ga terug...