Mevrouw Van de Ruit wint standwerkersconcours - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Mevrouw Van de Ruit wint standwerkersconcours

Geplaatst op: 21-07-2009 |

Op maandag 20 juli 2009 werd het traditionele standwerkersconcours op de maandagmarkt gehouden. Veertien deelnemers waren door de Afdeling Standwerkers ingeloot voor deelname aan het concours. Mevrouw Van de Ruim uit Rotterdam is de winnaar geworden.

De standwerkers werden beoordeeld door een jury bestaande uit de dames Manenschijn, Woudenberg en de heer Jansen. Na afloop deelde wethouder W.A.J. ter Schure de prijzen uit in de Brusselzaal van het gemeentehuis. De eerste prijs was voor mevrouw Van de Ruit uit Rotterdam met vlekkenzeep. De tweede prijs was voor de heer Rigter uit Zwartsluis. Hij bracht hobby-artikelen aan de man en vrouw. De heer Have uit Raalte behaalde de derde plek met de verkoop van de snoeischaar.

De markt werd druk bezocht ondanks de regen aan het begin van de ochtend. Na 09.00 uur werd het droog en bleek het prachtig marktweer te zijn. Wel kwam de handel door de vroege regen wat laat op gang, maar vele duizenden bezoekers hebben genoten van een prachtige marktdag. Uit reacties van de deelnemende standwerkers bleek ook dat het koperspubliek de handelaren niet in de steek had gelaten.

Ga terug...