Zomer Fair op Vakantiepark Mölke - Radio 350

Zomer Fair op Vakantiepark Mölke

Geplaatst op: 23-07-2009 |

Op 30 juli 2009 staat Vakantiepark Mölke in Zuna in het teken van Mölkes Zomer Fair.

De jaarlijkse Zomer Fair zal starten om 15.00 uur 's middags en is een belevenis voor jong en oud. Ruim 30 standhouders presenteren op deze dag hun assortiment met onder andere sieraden, dierenbenodigdheden, drogisterijartikelen, lederwaren, kinderkleding en voedingsartikelen zoals appelbeignets, olijven en nog veel meer!

Daarnaast zijn er verschillende standwerkers aanwezig die verschillende artikelen zullen aanprijzen. Vanuit het vakantiepark wordt tevens een rommelmarkt georganiseerd!

Ook is er op 30 juli de 8e Nationale Ballonnendag voor War Child . Op 110 vakantieparken worden ballonnen voor 1 euro verkocht en gezamenlijk om 19.00 uur opgelaten. De gehele opbrengst van de verkochte ballonnen gaat naar de War Child-projecten in Sierra Leone. War Child ondersteunt dorpen bij hun wederopbouw. Met creatieve middelen wordt gewerkt aan de opbouw van vreedzame gemeenschappen, waarin de rechten van het kind worden nageleefd.

Om half 8 wordt er een Grolsch Biertapwedstrijd georganiseerd. De deelnemers worden getest op het tappen van een biertje, maar ook het serveren hiervan. Een echte vakjury zal bepalen wie de prijswinnaars zijn van deze spectaculaire activiteit.

Om het feest compleet te maken zal zanger Dennis van Dam bekend van het Mega Piratenfestijn de dag afsluiten met een spetterend optreden.

Ga terug...