Zomerconcert in Nijverdal - Radio 350

Zomerconcert in Nijverdal

Geplaatst op: 23-07-2009 |

Op donderdag 6 augustus geeft de bekende panfluitiste Noortje van Middelkoop een feestelijk zomerconcert in de Vrije Evangelische Gemeente aan de Grotestraat 70 te Nijverdal. Ze wordt op orgel en piano begeleid door Harm Hoeve. De avond begint om 20.00 uur.

Het toegankelijke programma is afwisselend en verrassend samengesteld met muziek uit verschillende stijlen. Naast bekende klassieke werken als het virtuoze “Trompetconcert” van Haydn en het verstilde “Largo” van Händel kunt u luisteren naar de ontroerende melodie “The Prayer”, bekend van Andrea Bocelli en Celine Dion. Ook spelen Noortje van Middelkoop en Harm Hoeve een aantal bewerkingen van geliefde geestelijke liederen.

Noortje van Middelkoop en Harm Hoeve werken al meer dan 15 jaar samen. Hun repertoire is veelzijdig en virtuoos, hun samenwerking spontaan en levendig. Zij worden veel gevraagd om koren te begeleiden bij concerten en cd-opnames.

De toegang is € 8,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen t/m12 jaar. Gezinskaarten (maximaal 2 volwassenen) kosten € 22. Kaarten zijn vanaf 19.00 uur verkrijgbaar aan de kerkzaal

Ga terug...