Monster-trucks denderen Nijverdal binnen - Radio 350
Nu op Radio 350
20:00 - 21:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Playing
Straks
21:00 - 23:00 uur
Zapped
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Monster-trucks denderen Nijverdal binnen

Geplaatst op: 23-07-2009 |

Op 29 juli komt het team van de STUNT MOVIE PRODUCTION naar Nijverdal met hun live-show vol stunts die u normaal alleen op het witte doek ziet of op uw televisiescherm. Na het succes van vorig jaar zal het team alles uit de kast halen om het publiek te vermaken met hun show vol piepende remmen, slippende auto's, vuurstunts en de kolossale, alles verpletterende Monstertrucks!

Stuntshow
Het belooft een bloedstollend spektakel te worden met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven. Naast snelheid zien we ook pure behendigheid. Zo zal Gino met een auto op twee wielen rijden alsof het niks is. Ook worden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlammen’. Het team is dus allround en is dan ook werkzaam voor films en televisieseries. Zo werkte men het team mee aan diverse James Bondfilms en series als Tatort en Cobra. Nu kan het publiek de stunts live aanschouwen in een 90 minuten durende show.

Monster-trucks
Alles verpletterend, vijf ton zwaar en reusachtig zijn de Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen en 1400 pk, verpletteren de kolossale gevaartes normale auto’s alsof het speelgoedauto’s zijn. De Madfruit maakt metershoge sprongen bovenop de reeds verpulverde auto’s.

Levensgevaarlijk
Ondanks veel training en calculaties zijn de stunts levensgevaarlijk. Teamleider Gino Winter kan de breuken en kneuzingen die hij in zijn 30-jarige loopbaan heeft opgelopen al niet meer tellen.

Stuntfamilie
Gino Winter is de leider van het gezelschap. Hij trad als vierjarige al op met zijn motorfietsje in de Helldriver Show van zijn opa Fredy Winter. Zoon Peter (14) is nu al een ware stuntman. De groep bestaat dan ook vooral uit familie versterkt door een aantal gast stuntmannen.

Locatie: Nijverdal evenementenweide aan de Ponsteenlaan.
Data en tijden: woensdag 29 juli 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa welke vanaf 60 minuten voor aanvang geopend is. Toegangsprijzen zijn tussen de 12 en 17 Euro.

Kijk ook op www.stuntmovieproduction.com.

Ga terug...