De ronde van Markelo op 11 augustus - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

De ronde van Markelo op 11 augustus

Geplaatst op: 03-08-2009 |

De jaarlijkse Wielerronde van Markelo wordt op 11 augustus a.s.. weer een combinatie van topwielersport en gezelligheid.

De 24e editie van de wielerkoers wordt ook nu weer gecombineerd met de tweede Maarkelse Meutdag van deze zomer. Het sportieve gedeelte bestaat naast de wielerwedstrijden voor de A- en B-amateurs en voor de Elite/Beloften uit een autopedrace voor de jongere jeugd en een dikke bandenrace voor de wat oudere wielrenners-in-de-dop. Daarnaast is er naast de “meutdag”’s avonds op het plein voor de voormalige zuivelfabriek een muziekprogramma onder de naam “Wielerpop 2009”.

Het is voor de tweede keer dat dit muziekspektakel door een aantal Markelose horeca-ondernemers wordt georganiseerd. Het sportieve programma begint tegen half vier met de autopedrace in de Grotestraat. Er wordt gereden in diverse leeftijdsklassen. Daarna zijn de jeugdige Markelose wielrenners aan de beurt voor een zgn. dikke bandenrace. Om zes uur begin het serieuzere werk als het uit ruim 80 renners bestaande peloton van A- en B-amateurs van start gaat.

Vanaf elf uur ’s morgens kunnen bezoekers natuurlijk ook terecht op de Maarkelse Meutdag. Daar zullen weer tal van kraampjes en allerlei attracties voor jong en oud aanwezig zijn en kan de inwendige mens terecht bij de verschillende eet- en drinktentjes en de terrasjes van de Markelose horeca-ondernemers.

Ga terug...