Verkeersongeval met letsel, twee slachtoffers - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Verkeersongeval met letsel, twee slachtoffers

Geplaatst op: 14-08-2009 |

Notter - Bij een ongeval op de -N350- Rijssensestraat, van Wierden naar Rijssen, zijn op vrijdagmiddag 14 augustus twee slachtoffers gevallen bij een aanrijding tussen twee personenauto’s en een vrachtauto.Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Bussinkweg.

Op vrijdag 14 augustus 2009 omstreeks 14.40 uur ontstond er een frontale aanrijding tussen een vrachtauto en een personenauto op de Rijssenstraat in Notter. Een personenauto bestuurd door 24-jarige automobilist uit Nijkerk, komend vanuit de richting Rijssen, kwam door nog onbekende reden terecht op de linkerweghelft en kwam frontaal in aanrijding met een tegemoetkomende vrachtauto. Toen de personenauto de onverwachte beweging naar links maakte kwam hij eerst in aanraking met een personenauto die voor de vrachtwagen reed. Deze auto werd bestuurd door een 75-jarige man uit Goor. De 75-jarige bleef ongedeerd. De vrachtwagenchauffeur, een 32-jarige man uit Hengelo, is ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen. De automobilist van de eerstgenoemde auto raakte bekneld. De brandweer heeft dit slachtoffer bevrijd. De traumahelikopter heeft de bestuurder van deze personenauto met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. De weg is in beide richtingen bijna drie uur afgezet geweest. Bij het ongeval zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. De verkeersongevallenanalyse van de Politie Twente doet nader onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Ga terug...