De Burijn begint aan nieuw seizoen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

De Burijn begint aan nieuw seizoen

Geplaatst op: 10-09-2009 |

Op dinsdag 15 september 2009 om 19.00 uur begint de houtsnijvereniging de Burijn weer met haar wekelijkse houtsnijavond in de Hobby Boerderieje aan de Oosterhofweg te Rijssen.
Iedereen kan die avond vrijblijvend eens een kijkje nemen of deze mooie hobby wat voor hem/haar is.
Op deze avonden wordt het zogenaamde Friese houtsnijwerk ( het bewerken van motieven op gebruiksvoorwerpen, zoals kistjes, dienbladen e.d.), het gutsen en het beeldhouwen beoefend.
De houtsnijverening beschikt over veel voorbeelden en lindehout om in te snijden en binnenkort zullen er ook gereedschappen voorhanden zijn om aspirant leden te kunnen laten proeven van deze mooie hobby.
Op deze avonden worden door enkele gevorderde leden van deze vereniging aanwijzingen worden gegeven aan degenen, die met deze hobby willen beginnen.
De vereniging bestaat momenteel uit een 40 tal leden, verdeeld in een groep modelbouwers, houtsnijders en een timmergroep. De timmergroep is een ploeg van ongeveer 10 personen, die enkele middagen per week bezig zijn met het in elkaar zetten van voorwerpen van hout, waarbij het gezellig samenzijn een hoofdzaak is.
De vereniging is dan ook op zoek naar nieuwe leden, die belangstelling hebben voor bovenstaande hobby’s. Aspirant leden kunnen eerst een paar weken op proef komen en dan beslissen of ze lid willen worden. De contributie bedraagt 35 euro per jaar inclusief de koffie die op deze avonden wordt geserveerd.
Wilt u meer weten, kom gerust eens even kijken in de Boerderieje of mail naar info@sutacelot.nl of bel 0548-789629.

Ga terug...