Geslaagde open dag scoutinggroep - Radio 350

Geslaagde open dag scoutinggroep

Geplaatst op: 15-09-2009 |

De regionale scoutinggroep voor lichamelijk gehandicapten B.E. Blauwe Vogels St. Joris Overijssel uit Holten kijkt terug op een zeer geslaagde open dag, afgelopen zaterdag 12 september.

De drukbezochte open dag vormde het hoogtepunt van het 60-jarig jubileum van scoutinggroep St. Joris. Onder de belangstellenden waren ook burgemeester Koelewijn en wethouder Ter Schure van de gemeente Rijssen-Holten. Tijdens de open dag was er gelegenheid om een kijkje te nemen in de voor de gehandicapte leden geheel aangepaste blokhut aan de Liezenweg 9 in Holten. De vier speltakken gaven een impressie van het spelaanbod dat tijdens de maandelijkse opkomsten en het jaarlijkse zomerkamp wordt geboden. Daarnaast was voor een boeiend randprogramma gezorgd, met ondermeer een luchtkussen. Ook het traditionele kampvuur ontbrak niet.

Groepsvoorzitter Frank van Alst: “We zijn ontzettend blij dat zoveel belangstellenden de weg naar onze blokhut hebben gevonden. Het mooie weer heeft daar zeker een rol bij gespeeld. We hopen dat onze open dag voor eventuele nieuwe leden en begeleiders een duwtje in de rug is om zich bij onze scoutinggroep aan te melden. Nieuwe leden en begeleiding uit heel Overijssel zijn van harte welkom. Nieuwe aanwas kunnen we momenteel prima gebruiken!”

Belangstellenden kunnen contact opnemen met groepsvoorzitter Frank van Alst (06-38907112 / franksuus@versatel.nl) om eens een kijkje te komen nemen bij de maandelijkse opkomst van één van de vier speltakken, die zijn ingedeeld naar leeftijd.

Voor meer informatie: bezoek onze internetsite www.bestjorisoverijssel.nl.

Ga terug...