Wellehofmarkt op zaterdag 3 oktober - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 13:00 uur
Zorg in de Regio
Playing
Straks
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Wellehofmarkt op zaterdag 3 oktober

Geplaatst op: 16-09-2009 |

Rijssen - Evenals vorige jaren houdt Wellehof weer haar markt in het woonzorgcentrum Wellehof aan de Kattehaarsweg .
De markt zal plaats vinden op zaterdag 3 oktober van 9.00 tot 13.00 uur

De Wellehofmarkt staat bekend om het brede assortiment meubelen, serviesgoed, electrische apparaten, witgoed, boeken en zelfgemaakte handwerkartikelen, zoals
3-D kaarten, geschenkzakjes, sokken, bloembakjes en dassen.
En natuurlijk niet te vergeten, het rad van avontuur. Hiervoor zijn weer hele mooie prijzen beschikbaar gesteld. De hoofdprijs van het rad van avontuur is dit maal een hele mooie opoe- fiets.


Dit jaar hebben we ook voor de verloting weer een prachtige prijs, het betreft gratis winkelen bij de PLUS markt, dit zal aansluitend aan de markt plaats gaan vinden. Bij besteding van elke € 5,-- op de Wellehofmarkt ( met uitzondering van de altijd-prijs tafel en het rad van avontuur) ontvangt men een gratis lot voor deze verloting.

De trekking van beide hoofdprijzen zal plaats vinden om 12.00 uur. Men dient voor beide prijzen aanwezig te zijn tijdens de trekking.

Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom op deze gezellige markt. Voor hen is er een speelhoek met onder andere sjoelen en grabbelen. Ook kunnen ze zich laten schminken.

Verder zijn er allerlei lekkere versnaperingen te verkrijgen, zoals, vis, oliebollen, slaatjes en pannekoeken.

De opbrengst van deze dag is zoals altijd voor de bewoners van de Wellehof. Op ons verlanglijstje van dit jaar staan weer de kerstpaketten, een bijdrage voor de feestweek extra verlichting bij de beveiligheidscamera’s en aankleding voor de nieuwe voliere in de tuin. Door de Wellehof markt is het elk jaar weer mogelijk om iets extra’s te doen.

Door een hele grote groep enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om deze markt te organiseren. Al maanden van tevoren zetten ze zich in om alles weer goed voor te bereiden en het op de dag zelf tot een groot suces te maken. De betrokkenheid is dan ook heel erg groot en de onderlinge contacten zeer goed. Een compliment is dan ook zeer zeker op zijn plaats.

Ga terug...