Sportverkiezingen Rijssen-Holten 2009 - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Flierefluiter
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Sportverkiezingen Rijssen-Holten 2009

Geplaatst op: 17-09-2009 |

De Sportverkiezingen in Rijssen-Holten komen er weer aan. De Commissie Sportverkiezingen Rijssen-Holten, die dit organiseert, is na de zomervakantie alweer met de voorbereidingen gestart voor het uiteindelijke doel, de Sportverkiezingen 2009, op 5 februari 2010 in Lucky & Co in Rijssen.

Deze commissie, die wordt voorgezeten door Theo Hagedoorn, bestaat verder uit: Johan Westhof, Jenny Burgers, Jan Beltman, Jan van de Kamp, Paul de Vrijer en Gerrinda Pluimers. Paul de Vrijer uit Holten en Jan van de Kamp uit Rijssen hebben de plaatsen ingenomen van Diny ter Harmsel en Dinant Brinks, die zijn gestopt. Diny is voor haar werk verhuisd naar Noord-Holland en Dinant heeft een keuze gemaakt voor ander vrijwilligerswerk. Hij maakte deel uit van de Commissie Sportverkiezingen vanaf het begin in 1993, waarin het 750-jarig bestaan van Rijssen werd gevierd.
"De voorbereidingen voor zo'n groot evenement vragen de nodige tijd", weet Theo Hagedoorn. Hij organiseert al mee vanaf 2003 en neemt nu de voorzittershamer over van Dinant Brinks. "Denk aan het reserveren van de locatie, het uitnodigen van een interessante gastspreker, het weer onder de aandacht brengen bij alle sportverenigingen die Rijssen en Holten rijk zijn, etc. Daarom hebben we nu al de eerste vergadering achter de rug, en zullen we de komende tijd als commissie nog een aantal keren vergaderen om alles in goede banen te leiden."

Het afgelopen jaar waren de Sportverkiezingen een groot succes, met veel publiek, enthousiaste sporters en als gastspreker de enthousiaste Hans Kraaij jr. Het was een happening, en samen met Lucky & Co probeert de Commissie Sportverkiezingen er op 5 februari 2010 weer een feest van te maken.

Ga terug...