Transformed fellowship, worden wie je bent - Radio 350

Transformed fellowship, worden wie je bent

Geplaatst op: 18-09-2009 |

Het nieuwe seizoen van Transformed is begonnen, en hoe! Het parkgebouw zat afgelopen zondagavond tijdens de Transformed meeting tot aan het balkon toe vol, met bekende en nieuwe enthousiaste jongeren. Een veelbelovend begin voor een mooi seizoen. Voor iedereen die meer wil leren en beleven, organiseert Transformed zondag 27 september weer de fellowship.

Transformed fellowship is eigenlijk een meeting in het klein. De band is aanwezig, er is een spreker die een korte studie deelt en daarnaast is er de ruimte om samen te delen. De fellowship is (bijna altijd) 2 zondagen na de meeting in het Parkgebouw. De fellowship wordt gehouden in gebouw Jeruel, aan de Van Heekstraat 40 te Rijssen.

De fellowship is kleinschaliger en daardoor intiemer dan de meeting. Er komen ongeveer 50 jongeren op een avond, variërend van nieuwsgierig naar het geloof, tot op zoek naar meer verdieping. Er wordt samen gezongen, en na de preek wordt er in kleine groepjes nagepraat en gebeden over het onderwerp. Spreker van vanavond is Sander van Dijk, onder andere een van de oprichters van Transformed. Sander weet altijd te boeien, en zet de diverse onderwerpen duidelijk uiteen. Het thema zal zijn: “Worden wie je bent”, over geestelijk groeien in je eigen identiteit.

Wil jij Jezus beter leren kennen? Wil jij christenjongeren ontmoeten? Verlang je ernaar om God beter te leren kennen en Hem te aanbidden? Dan is Transformed Fellowship zeker wat voor jou!

Zondagavond, Van Heekstraat 40, om 19.15 uur.
Kijk voor meer informatie, of de agenda van de diverse fellowships, op www.transformed.nl.

Ga terug...