Twente Plat 17 oktober in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Twente Plat 17 oktober in Rijssen

Geplaatst op: 21-09-2009 |

Met een daverende nieuwe voorstelling gaat het populaire humorgezelschap Twente Plat het nieuwe tourneeseizoen in. En na een jaar afwezigheid komt het gezelschap gelukkig ook weer in Rijssen. Op Zaterdag 17 Oktober a.s. komt de groep naar Het Parkgebouw en dat belooft evenals voorgaande jaren weer een regelrechte happening te worden, waar de lachspieren danig op de proef worden gesteld.

Al jarenlang lijkt Twente Plat patent te hebben op de originele, onvervalste, Twentse humor en jaarlijks weet het gezelschap haar publiek te verrassen met een oergezellige en onvergetelijke avond uit. Na het zeer succesvol verlopen seizoen 2008/ 2009 komt de groep dit jaar op de planken met een geheel nieuw en ijzersterk programma, dat nu al het beste uit de Twente Plat geschiedenis wordt genoemd. Natuurlijk is en blijft de heerlijke Twentse conference hoofdbestanddeel op het Twente Plat menu, maar daarnaast hebben de zes cabaretiers zich ook spectaculair doorontwikkeld in de (muzikale) comedy, waarmee ze een unieke theatervorm hebben geschapen , die het publiek op het puntje van de stoel houdt. De bezoekers een onvergetelijke humoravond bezorgen: dàt is en blijft het streven van het gezelschap en daarvoor zijn ook dit seizoen alle ingrediënten aanwezig. Hendurk & Geessie vertellen wat ze allemaal met de buren beleven , Tinus van Tuundorp opent een boerencamping met alle gevolgen van dien , Mans verteld over zijn allernieuwste belevenissen met z`n One-Mans-Band, Mina zingt de sterren van de hemel en natuurlijk zijn ook Aaltje & Trijntje van de partij. Nog steeds hebben deze op leeftijd zijnde hartsvriendinnen het flink in het vet met hun
“ kerels” en bezorgen daarmee het publiek menige lachstuip. Haaksbergernaar Karel van De Kate completeert het Twentse humorgezelschap. Deze woordkunstenaar in hart en nieren heeft weer twee fantastische nieuwe conferences in petto.

Twente Plat bezorgt het publiek met haar nieuwe programma een onvergetelijke avond Twentse humor, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. Op Zaterdagavond 17 Oktober kan het publiek in Rijssen genieten van deze heerlijke avond uit in Theater Het Parkgebouw, Oosterhofweg 49, telefoon 0548 544140. De entreekaarten zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa. Haast U met de aanschaf van uw kaarten want de belangstelling is groot!

Ga terug...