Toneelgroep COV Holten begint familievoorstelling - Radio 350

Toneelgroep COV Holten begint familievoorstelling

Geplaatst op: 29-09-2009 |

Wat moet je doen als je een prinses bent en gevangen zit op een piratenschip? Dat vraagt prinses Vera zich ook af. Zeerover Rasmus en zijn mannen hebben prinses Vera gevangen genomen en zijn van plan om haar te verkopen aan Koning Oetsie Boetsie. Dan verdwijnen er plotseling allerlei spullen van het schip. Al gauw verdenkt rover Rasmus prinses Vera als de dader. Maar dan verschijnt uit het niets een redder in nood voor prinses Vera. Zou ze met een beetje hulp weten te ontsnappen uit de handen van de piraten?

Ook dit jaar brengt toneelgroep COV uit Holten traditiegetrouw een familievoorstelling voor het voetlicht. Het spannende avontuur van “Prinses Vera en de vieze zeerovers” is binnenkort te zien in De Kandelaar te Holten. Lianne Jongsma tekent wederom voor de tekst en de regie. En dat betekent weer een middag vol spanning, avontuur, humor en een goede afloop.

Op woensdag 14 oktober worden er twee voorstellingen gegeven in de Kandelaar.Aanvang om 13:30 uur en 15:30 uur. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Toegang is €3,-p.p. Kaarten zijn te reserveren via www.toneelgroepcov.nl of via tel. nr. 0548-363503 (Jongsma).


Ga terug...