Schrijver Mark Mieras in Boschkamp Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Schrijver Mark Mieras in Boschkamp Holten

Geplaatst op: 30-09-2009 |

Mark Mieras, de schrijver van ”Ben ik dat?” geeft op 14 oktober op uitnodiging van de bibliotheek en Kunst en Cultuur Holten antwoord op verrassende vragen over de werking van de hersenen in de Boschkamp in Holten.

Mark Mieras is afgestudeerd in de theoretische natuurkunde. Hij doceert wetenschapsjournalistiek en lezersonderzoek aan de Hogeschool van Utrecht. Hij schrijft artikelen en maakt radioprogramma’s voor onder andere NRC-Hndelsblad, Intermediair, Psychologie Magazine en Teleac.
Hoe werken de hersenen? Hoe scheppen ze de wereld die we dagelijks ervaren? Waar zitten al die sensaties, driften en verlangens en waar schuilt het bewustzijn? Hoe is het om te ontdekken dat je niet de baas bent in je eigen hoofd? Waarom begrijpen mannen- en vrouwenhersenen elkaar zo slecht? Kun je nog wel verliefd worden als je weet dat het zuiver chemie is? Op deze en andere vragen probeert Mark Mieras een antwoord te geven.
De lezing begint om 20.00 uur. Kaarten zijn o.a. te koop in de bibliotheken in Holten en Rijssen. Leden betalen € 5,- ; niet-leden € 8,-.

Ga terug...