Transformed meeting met Lodewijk van Weerden - Radio 350

Transformed meeting met Lodewijk van Weerden

Geplaatst op: 04-10-2009 |

Het nieuwe seizoen van Transformed is begonnen. Met een volle zaal beet David de Vos 4 weken geleden de spits af, en begon een seizoen waar Transformed vol verwachting naar uit kijkt. Zondagavond 11 oktober vindt de volgende Transformed meeting plaats.

Spreker tijdens deze meeting is Lodewijk van Weerden. Lodewijk leidt samen met zijn vrouw Petra de Waardevol Leven Gemeente in het Groningse plaatsje Loppersum. Het is zijn verlangen om mensen te helpen te leven zoals God het bedoeld heeft.
Het thema van de avond zal zijn ‘Impact your world’. De vorige meeting ging over 100% met en voor Jezus leven. Deze keer ligt de nadruk op de invloed die een leven met Jezus heeft op je eigen leven, maar ook de invloed die je zelf kan hebben op de wereld om je heen.

De meeting wordt zoals gewoonlijk op geheel eigen wijze ondersteund door de Transformed band en door het sketchteam. De bijeenkomst begint om 19.20 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur in de theaterzaal van het Parkgebouw te Rijssen, Oosterhofweg 49.

Meer informatie over Transformed, de bijeenkomst of de agenda voor het hele seizoen vind je op: www.transformed.nl. Voor vragen kan er gebeld worden naar: 0546-570006.

Ga terug...