Optreden Dolf Moed bij KB Dondertman - Radio 350

Optreden Dolf Moed bij KB Dondertman

Geplaatst op: 18-10-2009 |

Na zijn succesvolle optreden tijdens het 10-jarig jubileum in april, is theatermaker Dolf Moed zaterdag 24 oktober opnieuw te gast bij Kinderboerderij Dondertman. Ditmaal niet in een grote tent, maar met straattheater waar hij ooit mee begon: de Theaterfiets. Tussen 13.30 en 16.00 uur speelt Dolf op diverse locaties op het terrein een voorstelling met als titel ‘De Schenker van Damascus’.
De voorstelling zelf is gratis, wel geldt de normale entreeprijs van de kinderboerderij.

In de Syrische hoofdstad Damascus kocht Dolf op straat een prachtige schenkkan, bouwde hem op zijn fiets en heeft sindsdien een fantastische wereldact. In oosterse sferen schenkt hij die middag een heerlijk glas limonade voor kinderen: oranje, rood of misschien wel groen! Als je het drinkt, mag je in elk geval een wens doen! Spannend! Met zijn bijzondere fiets verplaatst Dolf zich over het terrein en speelt zo op verschillende locaties.

Vanwege de herfstvakantie is Kinderboerderij Dondertman tot en met eind oktober dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Met ingang van 2 november gelden beperkte openingstijden: uitsluitend woensdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Ga terug...