Transformed fellowship op 25 oktober - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Flierefluiter
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Transformed fellowship op 25 oktober

Geplaatst op: 18-10-2009 |

Veel mensen zijn al bekend met de meetings van Transformed. Voor iedereen die meer wil leren en beleven, organiseert Transformed zondag 25 oktober weer een fellowship.

Transformed fellowship is eigenlijk een meeting in het klein. De band is aanwezig, er is een spreker die een korte studie deelt en daarnaast is er de ruimte om hier samen verder op in te gaan. De fellowship is (bijna altijd) 2 zondagen na de meeting in het Parkgebouw. De fellowship wordt gehouden in gebouw Jeruel, aan de Van Heekstraat 40 te Rijssen.

De fellowship is kleinschaliger en daardoor intiemer dan de meeting. Er komen ongeveer 50 jongeren op een avond, variërend van nieuwsgierig naar het geloof, tot op zoek naar meer verdieping. Er wordt samen gezongen, en na de preek wordt er in kleine groepjes nagepraat en gebeden over het onderwerp. Spreker van deze is Harold Velten, bekend als voorganger van de Vrije Baptistengemeente Ichtus in Notter en ook al jaren actief bij Transformed. Thema van de avond is ‘Just do it’. Harold is een boeiend en enthousiast spreker, die iedereen weet aan te spreken.

Wil jij Jezus beter leren kennen? Wil jij christenjongeren ontmoeten? Verlang je ernaar om God beter te leren kennen en Hem te aanbidden? Dan is Transformed Fellowship zeker wat voor jou!

Zondagavond, Van Heekstraat 40, om 19.15 uur.
Kijk voor meer informatie, of de agenda van de diverse fellowships, op www.transformed.nl.

Ga terug...