Toneelvereniging SVZW gaat op vakantie - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Toneelvereniging SVZW gaat op vakantie

Geplaatst op: 20-10-2009 |

De toneelvereniging Spölt Veur Ziene Wille brengt op zaterdag 31 oktober 2009 in het Parkgebouw in Rijssen het toneelstuk “’Zomer in Zeeland” op de planken. Aanvang 20.00 uur.

Het is een blijspel in 2 bedrijven geschreven door Stef Hudepohl. Het stuk speelt zich af op een camping in Zeeland waar zich doldwaze situaties afspelen. Slager Henk Braam is samen met zijn vrouw en moeder op vakantie in Zeeland en komt op de camping zijn chef van de supermarkt tegen. Tussen beide heren botert het al lange tijd niet met het gevolg dat dit ook overslaat op de echtgenotes van deze heren. Als er dan ook nog een paar lesbiennes op de camping arriveren is de maat vol. Het gevolg is een aantal komische verwikkelingen. Of het een rustige vakantie wordt laat zich raden.

De kaarten à € 7,50 zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij rijwielhandel van den Broeke, Nijverdalsestraat 24 in Wierden en ’s avonds aan de zaal in het Parkgebouw in Rijssen.

De toneelvereniging Spölt Veur Ziene Wille is een enthousiaste groep die allemaal op de een of andere manier een band hebben met de Wierdense voetbaltrots SVZW. De ervaren spe(e)l(st)ers Renée Dekker, Erna Kosse, Margaret Weghorst, Mannie Huisken, Rick Tukker, Albert Schutteman en Joop Wolters hebben gezelschap gekregen van een aantal nieuwe spe(e)l(st)ers namelijk Marloes Mensink, Marijke Gierveld, Jolanda Kiela en Peter Tukker. De regie is in handen van Johan Mensink en Marco Collet is verantwoordelijk voor de decoropbouw. Tanja Lohuis zal als souffleuse proberen het stuk in goede banen te leiden. De grime is in handen van Karin Hannink, Willeke Ros, Simone Nijeboer en Carolien Wentink.

Binnen de toneelgroep is sprake van een mix van jong en oud dat garant staat voor een wervelend toneelstuk en borg staat voor een gezellig avondje uit. Vanaf mei is er elke maandagavond druk geoefend waarbij humor en lol de boventoon voeren. De laatste weken is de oefenintensiteit wat opgevoerd om er voor te zorgen dat er een kwalitatief goed stuk op de planken wordt gebracht.

Kortom, er zal een boeiend en komisch stuk op de planken worden gebracht. De moeite waard om op zaterdag 31 oktober een bezoek te brengen aan het Parkgebouw in Rijssen.

Uiteraard zijn wij bereid het toneelstuk voor andere verenigingen, organisaties of instellingen op te voeren. U kunt uw belangstelling doorgeven per mail naar Johan_Mensink@hotmail.com.

Ga terug...