SNS Bank opent SNS winkel in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

SNS Bank opent SNS winkel in Rijssen

Geplaatst op: 30-10-2009 |

Vandaag opent SNS Bank in Rijssen aan de Grotestraat een SNS winkel. De traditionele bankkantoren van SNS Bank maken plaats voor een landelijk netwerk van winkels. De winkel aan de Grotestraat is één van de in totaal ruim 300 winkels die de komende jaren worden geopend.

De SNS winkel aan de Grotestraat wijkt qua inrichting sterk af van het bankkantoor dat eerst stond aan de Watermolen 12-14. Het is een plek waar iedereen gemakkelijk binnenloopt voor het inwinnen van informatie, het afsluiten van producten en voor hulp bij het bankieren via internet. In de winkel staat een verkoopadviseur die de klant helpt. Ook de openingstijden zijn anders: de winkel is open tijdens winkeltijden, dus ook op koopavond en op zaterdag.

SNS Bank speelt met de winkel in op de veranderende behoefte van de consument. De consument wil gemak en vrijheid, bijvoorbeeld om zelf te bepalen wanneer hij zijn bankzaken regelt. "SNS Bank past haar dienstverlening hierop aan. Regio Directeur Eric van Gunst licht toe: SNS Bank kiest ervoor om dichterbij haar klanten te komen. Door verruiming van onze dienstverlening via internet, de inzet van mobiele financieel adviseurs - die ook buiten kantooruren werken -, ruimere openingstijden van SNS Klantenservice en een landelijk netwerk van winkels neemt onze toegankelijkheid sterk toe."

Naast de winkel kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week via snsbank.nl hun dagelijkse bankzaken afhandelen, producten aankopen, servicehandelingen verrichten en informatie inwinnen.

Voor een adviesgesprek over bijvoorbeeld hypotheken of pensioenen kunnen klanten een afspraak maken met een financieel adviseur. Deze kan plaatsvinden waar en wanneer hen dit het beste uitkomt, thuis of onderweg - ook buiten kantooruren - of in de SNS winkel.

Klanten kunnen ook telefonisch snel en deskundig ondersteuning krijgen. SNS Klantenservice kent ruime openingstijden. Van maandag tot zaterdag kan men terecht voor het verkrijgen van informatie, hulp bij het bankieren of om een afspraak te maken met een financieel adviseur.

Ga terug...