Theatertour Reni en Elisa in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Theatertour Reni en Elisa in Rijssen

Geplaatst op: 02-11-2009 |

Deze week start de theatertour van het bekende duo Reni en Elisa in het Parkgebouw te Rijssen. Voor het eerst in hun muzikale geschiedenis zijn Reni en Elisa op donderdag 5 november te zien en te horen in een hartverwarmend theaterconcert.

Samen met hun band, die bestaat uit topmusici bereiden Reni en Elisa zich voor op een ontmoeting van hart tot hart met hun publiek. Het concert, getiteld "Voor Elkaar" is de gelegenheid om kennis te maken met deze fantastische zangers en musici.

Reni en Elisa brachten samen en in combinatie met anderen talloze CD's uit. Met hun CD's beschrijven ze relaties: die tussen God en mensen, tussen twee geliefden, tussen ouders en kind. Reni en Elisa tekenen zelf voor een groot aantal van de teksten en arrangementen. De Nederlandstalige nummers zijn herkenbaar en vaak kleine momentopnamen uit het leven. Reni en Elisa weten als geen ander de juiste toon te treffen, waarbij ze niet aarzelen veel van zichzelf te laten zien.

"We merken, dat onze muziek een bemoediging is voor veel mensen die naar onze concerten komen. Het is geweldig om te horen, dat mensen zich herkennen in de nummers die we de afgelopen jaren geschreven hebben", aldus Reni Krijgsman. "We kijken er dan ook naar uit ons publiek te ontmoeten in de ontspannen sfeer van een theaterconcert."

Het concert begint om 20.00 uur 5 november 2009 in het Parkgebouw te Rijssen.
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via: www.events4christ.nl en bij Boekhandel De Poort, Bouwstraat 8 te Rijssen.

Ga terug...