Drie personen aangehouden na aantal inbraken - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Drie personen aangehouden na aantal inbraken

Geplaatst op: 10-11-2009 |

Rijssen-Holten - Dinsdagmorgen 10 november werden drie inwoners van Deventer aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij inbraken in de nacht van maandag de 9e op dinsdag 10 november in Rijssen-Holten.

Dinsdagmorgen 10 november werd om ongeveer 01.15 uur door een getuige gemeld dat hij op de Berghofstraat in Holten een drietal personen zag lopen die mogelijk betrokken waren geweest bij een wat eerder gepleegde inbraak in een winkel aan de Dorpsstraat in Holten.
Ook werd gezien dat deze drie een auto probeerden open te breken op de Gaardenstraat in Holten.

Een onderzoek naar de drie werd ingesteld en omstreeks 01.35 uur werd op de Deventerweg een personenauto met daarin drie personen gesignaleerd die even daarvoor op de Dorpsstraat in Holten was gezien. Het vermoeden bestond dat dit de drie personen waren waar de getuige over sprak.
Op de Deventerweg ter hoogte van de Voorschottenweg werd de auto aan de kant gezet en de drie inzittenden, drie inwoners van Deventer van 18, 20 en 24 jaar werden meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek. In de auto werden meerdere inbrekerswerktuigen aangetroffen en goederen die vermoedelijk eerder op de avond waren ontvreemd bij een inbraak in een school in Wierden.

De drie zijn opgesloten en in de loop van dinsdag de 10e voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Bij de inbraak in de school aan de Bongerd in Wierden werd een raam geopend en werden meerdere goederen weggenomen. Bij de inbraak bij de winkel in Holten aan de Dorpsstraat werd niets ontvreemd.

Ga terug...