Kerstsamenzang op 19 december in Schildkerk - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Kerstsamenzang op 19 december in Schildkerk

Geplaatst op: 16-11-2009 |

Op zaterdag 19 december a.s. vindt er voor de vijfde keer een Kerstsamenzang plaats op het Schild te Rijssen. Om iedereen alvast in kerststemming te brengen worden er bekende en minder bekende kerstliederen gezongen. Aan de gezamenlijke Kerstsamenzang werken de volgende koren mee: Het syrisch-orthodox koor Mor Ephrem, Eternal Joy, Promises, en Double Vision. Ook het Dagactiviteiten centrum ‘Ons Erf’ (DAC) zal een bijdrage leveren aan het programma.

Het gebeuren zal plaatsvinden tijdens een extra koopavond van de winkels in het centrum van Rijssen. De locatie is rond de fontein. Er wordt vanaf een podium gezongen en er zijn diverse kraampjes waar diverse versnaperingen worden verkocht. Deze zullen mede door mensen van DAC aangeboden worden. Ook zullen er kleine (kerst-)geschenken verkocht worden. De Habi heeft het ook dit jaar weer financieel mogelijk gemaakt. Naast korte eigen presentaties van de deelnemende koren is er ook veel tijd ingeruimd om samen met het winkelend publiek te zingen. Wij hopen dat U samen met ons alvast in Kerststemming wilt komen en nodigen U dan ook van harte uit om op zaterdag 19 december een kijkje te komen nemen en dit lustrum met ons te vieren. De start zal plaatsvinden om 18.15 en de kerstsamenzang eindigen we om 20.45 met het ‘Ere zij God’.

Ga terug...