Schaatsplezier in Holten - Radio 350

Schaatsplezier in Holten

Geplaatst op: 16-11-2009 |

Op zaterdag 12 december is het weer zover: de Holtense kerstfair!

De kerstfaircommissie is al vanaf de zomervakantie bezig met de voorbereidingen, en is er ook dit jaar weer in geslaagd om een attractief progamma neer te zetten.

De skibaan van vorig jaar was natuurlijk een overweldigend succes, maar in verband met de verbouwing van het gemeentehuis is het nog niet zeker of daar ook dit jaar plaats voor is.

Wat wel zeker is, is dat er dit jaar een schaatsbaan zal komen. Vanaf zaterdag 12 december 12.00 uur kan er door de jeugd geschaatst worden op de Smidsbelt op een baan van 100m2. Doordat het bestuur van ijsclub “De Noordpool” enthousiast heeft ingehaakt op de ideeën van de kerstfair commissie blijft deze schaatsbaan inclusief koek en zopie liggen tot woensdag 16 december.

Wel hoopt de organisatie nog op personen of bedrijven die hieraan financieel willen bijdragen, zodat we deze schaatspret zo goedkoop mogelijk ( of misschien wel helemaal gratis) kunnen houden. Wilt u ook laten zien waar een klein dorp groot in kan zijn? Inlichtingen via kerstfair@ondernemendholten.nl

Ook verder zal de kerstfair er dit jaar wat anders uitzien. De levende kerststal vindt dit jaar een plekje in het centrum, bij de kerk. De fakkeloptocht begint op de Holterberg, en loopt via het met kaarsen verlichte beukenlaantje naar de kerststal.

In de kerk zullen waarschijnlijk diverse koren en organisten een progamma verzorgen. Ook heeft zich dit jaar een record aantal deelnemers aangemeld, met de meest uiteenlopende artikelen. Deze zullen allemaal een plekje moeten gaan krijgen op de Smidsbelt, rond de kerk, en in de Kerkstraat, want de Dorpsstraat moet helaas open blijven voor het doorgaande verkeer.
Al met al dus een hele happening voor Holten die begint op zaterdag 12 december.

Ga terug...