Regio-Finale The Clash of te Cover Bands 2009 in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Regio-Finale The Clash of te Cover Bands 2009 in Rijssen

Geplaatst op: 16-11-2009 |

Na twee spannende Halve Finales vindt op vrijdag 11 december a.s. de finale van Oost-Nederland plaats van 'The Clash of the Cover Bands 2009' in Lucky in Rijssen. Dit is de laatste hindernis op 'The only road to Paradiso' voor de zeven overgebleven topcoverbands. In deze Regio-Finale zal duidelijk worden welke coverbands de twee felbegeerde tickets weten te veroveren naar dé poptempel van Nederland: Paradiso in Amsterdam! De twee winnaars, de vakjury- en de publiekswinnaar mogen hun regio vertegenwoordigen in de Landelijke Halve Finales op zaterdag 13 maart a.s. in Paradiso!!! De muzikale competitie wordt steeds spannender en spektakel is gegarandeerd in dé grootste landelijke bandcompetitie van Nederland. Met de kwaliteit van de zeven finalisten en de aanmoedigingen van het publiek belooft het weer een feest der herkenning te gaan worden op vrijdag 11 december a.s. tijdens de Regio-Finale van Oost-Nederland in Lucky in Rijssen.

In de finalerondes worden de bands beoordeeld door een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van o.a. platenmaatschappijen, boekingskantoren en vakmedia, maar natuurlijk heeft ook nu het publiek weer een belangrijke stem. Elk toegangsbewijs is tevens een stembiljet en daarmee kan het publiek stemmen op haar favoriete band voor de Public’s Favourite, die daarmee een plaats in de volgende ronde verdient.

Van alle deelnemers staat er een single in ‘The Clash Hitlijst’ op www.theclashofthecoverbands.com, waar elke dag gratis gestemd en gedownload kan worden. Aan de hand van het aantal stemmen wordt er een interactieve chart opgesteld. De uiteindelijke winnaar van 'The Clash Hitlijst Award 2008/2009', die zal worden uitgereikt tijdens de Landelijke Finale in 013 in Tilburg op zaterdag 10 april 2010, wordt tevens beloond met een optreden tijdens het grootse festival 'Leidseplein LIVE' in Amsterdam eind mei 2010. De Top 10 van ‘The Clash Hitlijst’ wordt wekelijks geplugged bij de regionale radiostations.

Het programma van vrijdag 11 december is (in willekeurige volgorde):

- TAKEALEAK: BluesRock coverband uit Hengelo (Ov)
- Cabin and Friends: Pop, Rock coverband uit Denekamp
- Liever Zonder Haar: Nederpop coverband uit Wageningen
- The Sideburns: Classic Rock and Blues coverband uit Wijhe
- Profile: Rock coverband uit Geesteren
- First Million: Rock coverband uit Lichtenvoorde
- Pink Noise: Pink Floyd tribute uit Groesbeek

Zaal open: 19.00 uur.
Entrée: € 10,- aan de kassa en € 8,50 via de voorverkoop op onze website www.theclashofthecoverbands.com.

Naast de strijd om een plek in Paradiso, gaat ook de strijd om de ‘Individuele Awards’ van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer. Ook de bands die afvallen, tijdens één van de Regio- of Landelijke Halve Finales, maken, tot de Landelijke Finale op zaterdag 10 april 2010 in het Tilburgse Poppodium 013, deel uit van deze race. De individuele Awards worden tijdens de Landelijke Finale in 013 uitgereikt.

Inschrijven voor 'The Clash of the Cover Bands 2010' kan tot 1 februari 2010.

Ga terug...