Wereldwinkel houdt kerstfair en sponsoractie - Radio 350

Wereldwinkel houdt kerstfair en sponsoractie

Geplaatst op: 17-11-2009 |

Voor de vierde keer organiseert Wereldwinkel Holten ook dit jaar haar bijzondere kerstfair van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 november in het HMV gebouw.

De opbrengst van de fair is bestemd voor de inrichting van de nieuwe Wereldwinkel in het Kulturhus. Speciaal voor deze gelegenheid is de sponsoractie: “Word vriend van de Wereldwinkel” opgezet. Omdat er nog een flink budget nodig is om de kosten van de inrichting en het assortiment te kunnen betalen, zoekt de Wereldwinkel vrienden die dat willen sponsoren. Inmiddels hebben zich al een flink aantal vrienden gemeld.

“Het wordt de laatste kerstfair in deze vorm”, aldus Nathalie Jol, drijvende kracht achter de eerlijke kerstfair. “Vanaf september 2010 zitten we met de Wereldwinkel in een echte winkel in het Kulturhus Holten. We zijn al jaren met de voorbereidingen bezig en het gaat nu echt gebeuren. De verbouwing van het gemeentehuis is van start. We kijken er erg naar uit”, zegt Jol.

Tijdens de kerstfair laat Wereldwinkel Holten zien dat ze aan een winkel toe is. Gedurende een paar dagen is er een heuse cadeauwinkel ingericht in de oefenruimte van HMV. Een hele klus, die met een grote groep vrijwilligers wordt geklaard en die zeker de moeite waard is om te bezoeken!

De Wereldwinkel krijgt in het Kulturhus een herkenbare winkelruimte, direct naast de ingang. Goed zichtbaar, ruim en met een fraaie etalage. Voor de inrichting en het uiterlijk van de winkel wordt de landelijk voorgeschreven huisstijl gevolgd. Voordat de winkel open gaat, moet er echter nog veel gebeuren. Daarvoor stropen alle vrijwilligers de mouwen op, maar daarmee zijn ze er nog niet. Er is veel geld nodig voor de inrichting, automatisering, inventaris en een grote voorraad artikelen voor de verkoop.

Daarvoor is de sponsoractie opgezet. Bij een gift van 50 euro krijgt men een bijzonder kookboek van Ramon Beuk cadeau.

Donderdag 19 november 18.30 - 21.30 uur
Vrijdag 20 november 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag 21 november 10.00 - 16.00 uur
HMV GEBOUW, DORPSSTRAAT 24-D

Ga terug...