Gemeente organiseert gezondheidsweek voor personeel - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Gemeente organiseert gezondheidsweek voor personeel

Geplaatst op: 17-11-2009 |

Fit zijn en gezond werken is een gedeelde verantwoordelijkheid. Een medewerker die beweegt en fit is, is beter in staat zijn werk te doen.

Rijssen-Holten heeft hierin het initiatief genomen om haar medewerkers hiervan bewust te maken. Dit door het beter bewust te worden voor het eigen fit zijn in de vorm van een gezondheidsweek en het aanbieden van bedrijfsfitness.

De gemeente organiseert voor het personeel een gezondheidsweek met het thema: Gezond eten en bewegen. In deze week is in pauzes en voor- en na werktijd een gevarieerd aanbod van bewegingsactiviteiten georganiseerd en wordt gezond eten gestimuleerd. De gemeente gaat ervan uit dat medewerkers hierdoor bewuster omgaan met hun eigen gezondheid.

De gemeente wil een aantrekkelijk werkgever zijn voor de eigen medewerkers en toekomstig medewerkers. Daarom is bedrijfsfitness in de arbeidsvoorwaarden opgenomen. De medewerker kan buiten werktijd tegen voordelige voorwaarden sporten bij een fitnessinstituut in de Rijssen. De gemeente gaat uit van een gedeelde verantwoordelijkheid.

Fit zijn en fit blijven werkt preventief op de gezondheid van de medewerker en de inzetbaarheid voor het werk.

Ga terug...