informatiemarkt Carint Reggeland in Hengelo - Radio 350

informatiemarkt Carint Reggeland in Hengelo

Geplaatst op: 18-11-2009 |

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 november organiseert de Carint Reggeland Groep (CRG) een informatiemarkt over huishoudelijke hulp. De informatiemarkt is bedoeld om alfahulpen en boventallige huishoudelijk medewerkers van Carint en Reggeland zo goed mogelijk te informeren over de opties die zij na 1 januari 2010 hebben. Zoals bekend levert CRG vanaf die datum geen huishoudelijke hulp meer via de Wmo.

In totaal zijn 3000 mensen uitgenodigd om de informatiemarkt te bezoeken. De informatiemarkt is een antwoord op vragen die spelen bij veel alfahulpen en boventallige huishoudelijk medewerkers. Bij welke andere organisatie kunnen zij aan de slag? Is zelfstandig werken een interessante optie?

Alle gegunde organisaties in de regio zijn uitgenodigd om zich tijdens deze dagen te presenteren. Mensen kunnen met hen kennismaken, arbeidsvoorwaarden vergelijken en uiteindelijk besluiten ├│f en bij welke organisatie zij in dienst willen treden. CRG staat er ook met een informatiestand over Alfabemiddeling CRG.

Ga terug...