CDA kandidatenlijst, Isa Kahraman voorgedragen als lijsttrekker - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

CDA kandidatenlijst, Isa Kahraman voorgedragen als lijsttrekker

Geplaatst op: 18-11-2009 |

Het bestuur van de CDA afdeling Rijssen Holten legt op 24 november aanstaande de concept kandidatenlijst voor aan de ledenvergadering. Als lijsttrekker, nummer één op de lijst, wordt voorgedragen de huidige fractievoorzitter Isa Kahraman gevolgd door de zittende raadsleden, waarbij Harry Dul heeft aangegeven niet meer in de gemeenteraad te willen terugkeren.

Deze ledenbijeenkomst vindt plaats in café/rest. de Poort van Twente, aanvang 20.00 uur.

In de maand oktober heeft een commissie gesproken met kandidaten die voor het CDA Rijssen Holten een plaats in de raadsfractie voor de periode 2010 - 2014 zouden willen innemen. Er was voor de commissie wat te kiezen, er hadden zich namelijk 14 kandidaten aangemeld.

Een aantal kandidaten, die nog geen ervaring hebben, opteerden voor een geleidelijke instroom en willen graag eerst een periode als schaduwfractielid aan de slag.
In deze tijd waarin het raadswerk steeds complexer wordt heeft de commissie naast een mix van kandidaten uit Rijssen en Holten de nadruk gelegd op de kwaliteiten die nodig zijn om een goed raadslid te kunnen zijn, maar ook op de aanwezige specialisaties, zoals ruimtelijke ordening, financiën en maatschappelijke onderwerpen.

Op 24 november zal eerst de lijsttrekker worden gekozen.Daarna zullen de namen die op de plaatsen twee tot en met tien op de advieslijst staan persoon voor persoon worden gekozen.De rest van de lijst in dit geval elf tot en met dertig zal in één keer worden vastgesteld.

Ga terug...