Quake Dance 2009, het wordt weer fantastisch - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Quake Dance 2009, het wordt weer fantastisch

Geplaatst op: 28-11-2009 |

Rijssen – Een goede voorverkoop, duidelijke afspraken en bovenal een strakke planning. De figuurlijke puntjes worden in de laatste week op de i gezet. Organisator Jelte van der Berg beschrijft het Quake Dance gevoel als ‘het gevoel dat je vroeger had als je bijna jarig werd of de langverwachte komst van sinterklaas voor kinderen, fantastisch!’.

Om ook dit jaar, de vierde editie, tot een succes te maken heeft de organisatie naar eigen zeggen aan alles gedacht. Een vrolijke Emiel Beunk vervolgd; ‘Een originele line-up, prachtige aankleding, speciale ontwikkelde licht en beeldeffecten. Het gaat weer een heerlijk feest worden, ik kan niet wachten’.

Vernieuwend
‘We laten dit jaar een tweetal artiesten overkomen uit Noorwegen en Denemarken’ vult Lars Ravenshorst aan. ‘Dit vergt een stuk extra organisatie, maar het is super om elk jaar weer met een landelijke primeur te kunnen komen’. De organistatie zorgt ook dit jaar voor een ontspannende lounge waar iedereen zich even kan opladen, kan genieten van een goed gesprek of een lekker hapje. Voor elk wat wils.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen van Lucky. Ook online bestellen is mogelijk via ticketonline. Kijk voor meer informatie, en de Quake Dance trailer, op www.quakedance.nl of op de website van Quake Events; www.quake-events.nl

Ga terug...