Nieuwe start website Riessender - Radio 350

Nieuwe start website Riessender

Geplaatst op: 01-12-2009 |

Naar aanleiding van het feit, dat dagblad Tubantia heeft besloten om met de informatie die werd gegeven op het dorpsplein van Rijssen te stoppen en omdat de webmasters BVB (buurman van de Bosjaagr) en de Bosjaagr van diverse kanten te horen hebben gekregen, dat het toch wel jammer was, dat er niets meer werd gedaan aan de Riessense website "RIESSENDER", hebben beide heren besloten om een nieuwe opzet te maken en de website te vernieuwen.

Was de eerste versie van de Riessender een site waar veel informatie te vinden was over Riessen, de tweede versie is een site die hoofdzakelijk commentaar zal gaan leveren over allerlei onderwerpen die aan de orde van de dag zijn in Riessen.

De Bosjaagr en BVB roepen alle Riessenders op om te reageren op onderwerpen die op de site staan en om zelf onderwerpen aan te dragen die in hun ogen verkeerd zijn gegaan en of anders hadden gekund.

Onderwerpen die nu al op de site staan zijn:
Bezuinigingen door de gemeente Rijssen-Holten,
Openingstijden politiebureau (kazerne) in Riessen
Het nieuwe gemeentehuis
Medisch centrum contra de huisartsenpost in Almelo

De bedoeling is om met z’n allen profijt te hebben van hetgeen wordt aangedragen en hier dan positief dan wel negatief commentaar op te geven.

Alle onderwerpen kunnen worden aangedragen, waarbij BVB en de Bosjaagr het recht hebben om bepaalde onderwerpen te weigeren, die in hun ogen niets met Riessen te maken hebben en of grievend zijn.

Alle commentaar (kan men ook plaatsen op de site) en nieuwe onderwerpen kunnen worden gestuurd aan:
info@riessender.nl of bosjaagr@gmail.com.
BVB en Bosjaagr zijn te bereiken onder tel. Nr. 0548-789629
Brieven kunnen worden gestuurd naar Ben Plomp, Haarstraat 138, 7462 AV Rijssen.

Ga terug...