Diefstal diesel uit tractor - Radio 350

Diefstal diesel uit tractor

Geplaatst op: 02-12-2009 |

Holten - Woensdagmorgen 2 december werd rode diesel gestolen uit twee tractoren aan de Kwintenweg in Holten. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 01:00 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er rode diesel was gestolen uit twee tracktoren. De eigenaar van de tractoren, een 40-jarige man uit Holten, hoorde dat het alarm van de varkensschuur afging. Nadat hij poolshoogte had genomen, hoorde hij bij zijn tractor iemand wegrennen. Vervolgens zag hij dat iemand bezig was geweest rode diesel uit zijn tracktor te halen. Bij de tracktor lag een dop van een jerrycan en een slangetje om de diesel over te hevelen. Ook bij een andere tractor van de Holtenaar bleek rode diesel te zijn weggenomen. De politie heeft met speurhonden de omgeving afgezocht naar de mogelijke dader(s), maar heeft niemand kunnen vinden.

Toen de agenten wegreden, zagen zij op de parkeerplaats achter het AC-restaurant een jerrycan gevuld met diesel staan. Vervolgens zagen zij een auto met hoge snelheid de parkeerplaats verlaten.

Mogelijk zijn er mensen die in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 december iets hebben gezien aan de Kwintenweg of op de parkeerplaats bij het AC-restaurant in Holten. Zij worden verzocht contact op te nemen met de Politie Twente, afdeling Holten 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.

Ga terug...