Kerstvaria bij Dondertman - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Kerstvaria bij Dondertman

Geplaatst op: 10-12-2009 |

Holten - Na de succesvolle première van vorig jaar verzorgt Kinderboerderij Dondertman in de buurtschap Espelo zaterdag 26 december tussen 13.00 en 19.00 uur opnieuw het programma Kerstvaria. Een evenement voor het hele gezin met een grote variatie aan onderdelen. Donateurs hebben gratis toegang, individuele bezoekers betalen de normale entreeprijs. Wel wordt voor sommige onderdelen een (bescheiden) vergoeding gevraagd.
Kerstvaria biedt de bezoeker een mix van een kerst- en winterfair. Zo is er live muziek, kunnen kinderen met de kerstman mee voor een ritje in zijn arrenslee of in een grote en sfeervol ingerichte legertent luisteren en kijken naar het verhaal over het kaarsje dat niet wilde branden. In een andere toepasselijk ingerichte ruimte in het bos is er natuurlijk ook de kribbe met alles d’r op d’r an (inclusief dieren), er is een steltenloper en voor de inwendige mens is er naast koffie of thee warme chocolademelk, Glühwein, oliebollen en voor de kinderen poffertjes. Willen kinderen liever zelf aan de slag voor iets eetbaars? Ook dat kan, want onder toeziend oog van enkele medewerkers kunnen ze in het bos broodjes (af) bakken en tenslotte kan jong en oud zich laten vereeuwigen in het decor van een traditioneel dorpspleintje. Kinderen kunnen zich daarvoor verkleden in antieke kleding; volwassenen kunnen zich tooien met kerstmuts.

Ga terug...