2e Vaccinatieronde in sporthal 'n Dikken - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

2e Vaccinatieronde in sporthal 'n Dikken

Geplaatst op: 10-12-2009 |

Op vrijdag 18 december is in sporthal ’n Dikken in Wierden de tweede vaccinatieronde tegen Nieuwe Influenza A / H1N1 (Mexicaanse griep). Het gaat om ruim 7.000 kinderen uit de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden. Ouders / verzorgers wordt wederom verzocht zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets naar Wierden te komen. Wie toch met de auto komt, moet de borden ‘Vaccinatie Sporthal ’n Dikken’ of de instructies van de verkeersregelaars volgen. Zwembad de Kolk is gedurende de ‘priktijden’ gesloten en opent haar deuren vanaf 18.00 uur weer voor het publiek.

Op vrijdag 27 november jl. was de eerste vaccinatieronde in Wierden. Mede doordat een groot aantal mensen toen met de fiets of het openbaar vervoer naar de sporthal ging, kon het autoverkeer in Wierden goed doorstromen. Daarom verzoeken wij mensen opnieuw dringend om met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. Sporthal 'n Dikken ligt op enkele minuten loopafstand van station Wierden.

Mensen die toch met de auto komen, kunnen weer de borden 'Vaccinatie Sporthal 'n Dikken' volgen. Ook zijn er vanaf de invalswegen verkeersregelaars aanwezig die de weg naar de parkeerplaatsen en de sporthal wijzen. Om verkeersopstoppingen te voorkomen, wordt verzocht de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.

Zwembad de Kolk is op 18 december 's ochtends en ’s middags gesloten. Van 18.00 – 21.45 uur is het zwembad weer geopend voor publiek.

Ga terug...