Gospelchoir Inside Out komt naar Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Gospelchoir Inside Out komt naar Rijssen

Geplaatst op: 11-12-2009 |

Rijssen – Inside Out, het blackgospel choir dat nationaal bekend werd met hun optreden tijdens de finale van X-factor met winnares Nicky, zal tijdens de Kerstnachtdienst van Transformed optreden in het parkgebouw te Rijssen. Zondagavond 20 december, de zondag voor Kerst, viert Transformed (inmiddels traditiegetrouw) een kerstnachtdienst.

Vorig jaar was de zaal van het Parkgebouw tot aan het balkon toe gevuld. De kerstnachtdienst werd toen ondersteund door Gerald Troost, met kerst- en eigen liederen. Intussen is de zaalcapaciteit uitgebreid tot 500 mensen. En ook dit jaar kijkt Transformed uit naar een geweldige dienst, waarin samen het Kerstfeest gevierd mag worden. Transformed, de Christelijke Jongerenbeweging Twente, is gestart door een groepje enthousiaste jongeren met diverse kerkelijke achtergronden. En juist tijdens de Kerst is het mooi wanneer dit vanuit de verschillende kerken in Rijssen en omstreken gevierd wordt. Maar ook jongeren die normaal niet naar de kerk gaan, zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om dit feest mee te vieren!

Inside Out
Op hun eigen site www.insideoutmusic.org zegt Inside Out over zichzelf:
Als Inside Out willen we God kennen en Hem bekend maken en streven we er naar om als black gospel koor uit te blinken in kwaliteit. Ons koor bestaat uit 20 jonge vocalisten die begeleid worden door een vaste band. Samen vertegenwoordigen we een breed scala aan culturele en kerkelijke achtergronden.

Inside Out is vanaf 2000 actief en is sindsdien een veel gevraagde formatie op zowel Nederlandse als Duitse podia. Zo hebben we opgetreden op het Flevo Festival, Opwekking, de Gospel Kirchentag en in verschillende TV programma's. In 2003 verscheen onze succesvolle debuut CD 'Let the praise begin', twee jaar later volgde 'Stronger', daarnaast verleenden we ook onze muzikale medewerking aan verschillende andere CD's.

Let op: de dienst begint zondagavond 20 december om 20.30 uur (later dan normaal). De zaal gaat open om 20.00 uur. Locatie: Oosterhofweg 49. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom. De meeting is gratis, wel is er een collecte. Kom op tijd, want vol=vol.

Voor meer informatie over Transformed, de meeting of de agenda, kijk op: www.transformed.nl.

Ga terug...