Rijssen-Holten ontvangt handgetekende plattegrond - Radio 350

Rijssen-Holten ontvangt handgetekende plattegrond

Geplaatst op: 21-12-2009 |

Donderdag 17 december heeft de gemeente Rijssen-Holten een kaart ontvangen van Art&Design. Martin Dekker van dit bedrijf bood de kaart aan aan burgemeester Pieter van Veen. Het unieke aan deze kaart is dat er ruim 100 bedrijven, instellingen en scholen zijn weergegeven door middel van een handgetekende afbeelding.

Op de plattegrond zijn bedrijven, instanties, bezienswaardigheden, de omgeving en een aantal monumentale panden te zien. Ook de geschiedenis, de toeristische aspecten en nuttige telefoonnummers zijn aangegeven. Het unieke is dat op deze plattegrond handgetekende afbeeldingen van alle deelnemende bedrijven en instellingen te zien zijn. Dit kan een logo, product, gebouw, een auto of een combinatie van deze elementen zijn.

De plattegrond wordt opgehangen in een aantal openbare gebouwen zoals de bibliotheken, sporthallen, zwembaden, VVV, campings, gemeentehuis etc. Daarnaast is de plattegrond te bekijken bij alle deelnemers. Ook is er een aantal exemplaren gratis te verkrijgen in het gemeentehuis, zolang de voorraad strekt.

Ga terug...