Familie gewond bij ongeval A1 - Radio 350

Familie gewond bij ongeval A1

Geplaatst op: 25-12-2009 |

Holten - Vijf personen zijn donderdag 24 december betrokken geweest bij een eenzijdig ongeval op de A1 tussen Bathmen en Holten. De slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Donderdag 24 december kreeg de politie rond 21.00 uur melding van een ongeluk op de A1 tussen Bathmen en Holten. Een auto met daarin vijf personen is door nog onbekende reden aan het slingeren geraakt. In de auto zaten een 43-jarige man, een 49-jarige vrouw en hun drie kinderen (een 9-jarige jongen, een 14-jarige jongen en een 18-jarige man) uit Brussel, Belgiƫ.

De auto is in de berm gekomen, over de kop geslagen en in de sloot beland. Politie agenten van het korps IJsselland en Twente zijn zo snel mogelijk ter plaatse gegaan. Agenten van de politie IJsselland hebben twee personen uit de auto gehaald. De drie andere inzittenden konden zelf uit de auto komen.

Alle inzittenden zijn bij het ongeluk gewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De VOA (Verkeersongevallen Analyse) van de politie Twente doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Ga terug...