Warme Chocomel Cross in Holten - Radio 350

Warme Chocomel Cross in Holten

Geplaatst op: 30-12-2009 |

Op 9 januari 2010 wordt op sportpark Meermanskamp voor de eerste keer de Warme Chocomel Cross georganiseerd. Vanaf 10.00 uur starten de jongste deelnemers voor een winters parcours over 800 meter. Voor de volwassenen zijn er lopen over 2,5, 5 en 10 km. Na afloop kan er onder het genot van een beker warme chocolademelk nagepraat worden. De Warme Chocomel Cross van de atletiekvereniging Holten is de opvolger van Oliebollencross, die jarenlang door de SV Holten is georganiseerd.

De Warme Chocomel Cross is een compleet loopevenement met afstanden voor de jeugd en voor volwassenen. De gedachte van deze cross is om het nieuwe jaar gezond en sportief in te gaan. Voor de leden van de AV Holten is het tevens een ‘lopende nieuwjaarsreceptie’.

Het parcours is op en rond het sportpark Meermanskamp, met o.a. stukken over de Holterberg. Het belooft een echte cross te worden.
Voor de kinderen van de basisscholen is er een scholierenloop, die zich geheel afspeelt op het verkeersvrije Meermanskamp. Volwassenen kunnen kiezen tussen 2,5 5 en 10 km.
De eerste start is om 10 uur op 'Sportpark Meermanskamp' in Holten. Vanaf 11.00 uur starten achtereenvolgens de G-atleten en de 2,5, 5 en 10 km lopers. Aan de finish is er natuurlijk warme chocolademelk voor iedereen. Inschrijven kan ter plaatse of via www.avholten.nl.

Ga terug...