Frisse start van het nieuwe seizoen voor Transformed! - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Frisse start van het nieuwe seizoen voor Transformed!

Geplaatst op: 30-12-2009 |

Transformed begint het nieuwe jaar met een prikkelend thema: 'Heaven – verlangen naar de Hemel'. Wim Grandia zal zondagavond 10 januari in het Parkgebouw te Rijssen spreken over dit bijzondere onderwerp.

Wim is een goede vriend van Transformed en heeft al 3 keer eerder bij Transformed gesproken. Dit thema is extra bijzonder omdat Wim hier het laatste jaar veel mee bezig is geweest. Zijn vrouw Gees is 4 april 2009 overleden na een ziekbed, en meer dan ooit is Wim hierdoor ook stil gezet bij het feit, dat hoe mooi het leven hier soms ook kan zijn... ons echte thuis is bij God!

Naast deze bijzondere spreker is er natuurlijk ook tijd voor opwekking en praise met de Transformed band en zal het sketchteam weer hun eigen beeld van de werkelijkheid met ons delen.

Komende zondag begint Transformed, de Christelijke Jongerenvereniging Twente, het seizoen met een frisse start op het bekende adres: Parkgebouw, Oosterhofweg 49 in Rijssen.

Luister ook eens naar Transformed Radio, iedere zondagavond in de week ná de meeting. Hierin wordt teruggekeken op de meeting, nagepraat met bezoekers en natuurlijk veel lekkere muziek gedraaid.
Voor meer informatie over alle onderdelen van Transformed, of over Wim Grandia; kijk op www.transformed.nl.

Ga terug...